Filmpolitiet – Podkast – Captain Marvel

Filmpolitiet – Podkast – Captain Marvel

Seriebeskrivelse

En ærlig og nerdete podkast om film og TV-serier. Birger, Sigurd og Marte diskuterer de største filmene, seriene og nyhetene.

Episodebeskrivelse

Skuespiller Rune Temte er til nå mest kjent fra rollen som Ubba i serien “The Last Kingdom”. Nå når han ut til et enda større publikum som Bron-Char i suksessfilmen “Captain Marvel”! Vi spør ham ut om hvordan han fikk rollen, hvordan han utviklet figuren, hvordan det var å spille mot Brie Larson og Jude Law, og om han tror det blir mer å gjøre for ham i Marvel Cinematic Universe! Programledere er Birger Vestmo og Marte Hedenstad.

Tilgjengelig i: Verden
Publisert: 21.03.2019
Varighet: 54min 14S

Hør hele podcasten her

runetemte
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.