Ny Viaplay Original med Kristoffer Joner, Rune Temte og Bjørn Sundquist

Foto: Anders Nicander

Ny Viaplay Original med Kristoffer Joner, Rune Temte og Bjørn Sundquist

Strømmetjenesten Viaplay lager actionthriller på Strømstad-ferga i ny dramaserie med Kristoffer Joner i hovedrollen. «Maskineriet» har akkurat startet innspilling i Sandefjord og har premiere på Viaplay til neste år.

Olle (spilt av Kristoffer Joner) er en vanlig familiemann som våkner på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad etter en fuktig jobbkonferanse. Han husker ingenting, men finner en sekk med kontanter, en pistol og en finlandshette ved siden av seg. Det blir opp til Olle å finne ut hva som har skjedd, og hvorfor, før politiet får tak i ham.

Dette er utgangspunktet for Viaplays nyeste dramasatsning, «Maskineriet», som beskrives som en actionfylt thriller på åtte episoder fra grenseområdet mellom Norge og Sverige. Serien produseres av Anagram Sverige (Systrar, Väster om Friheten, En komikers uppväxt) og regisseres av Richard Holm (HederJohan Falk, Gåsmamman.

Les hele artikkelen her 

Foto:Anders Nicander

runetemte
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.